Privacy policy

audio2vision - E&R bvba gaat strikt vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw registratiegegevens worden niet verstrekt aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.


  • Het opgegeven email adres zal alleen, indien u dit expliciet aan heeft gegegeven bij registratie, worden gebruikt voor het ontvangen van een periodieke nieuwsbrief met daarin onze aanbiedingen en het verzenden van bestelstatussen. Indien u heeft aangegeven geen gebruik te willen maken van deze optie, gebruiken wij uw email adres niet voor het ontvangen van onze nieuwsbrieven.
  • Voor uw bestelling hebben wij uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en afleveradres nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Als u bij onze online webwinkels een bestelling plaatst bewaren wij uw gegevens op onze Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflevergegevens en indien ingevuld bedrijfsnaam met BTW-nummer niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Indien u uw gegevens uit onze database wilt verwijderen kunt u hiervoor contact opnemen met audio2vision door via ons contactformulier een email te sturen met daarin vermeld 'verwijder klantgegevens'.


Bijwerken Privacy policy

Deze Privacy policy kan tussentijds aangepast worden om veranderingen en aansluitende gevolgen voor het verkrijgen en beheren van gegevens bekend te maken. Als er wijzigingen worden aangebracht in dit document, kan je aan de datum die onderaan het document zien wanneer dit voor het laatst gebeurd is. We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de manier waarop we met gegevens omgaan en om de voorwaarden zoals beschreven in de Privacy policy aan te passen en om die aanpassingen toe te passen op al je gegevens. Als je onze website bezoekt, ga je akkoord met de op dat moment geldende voorwaarden van de Privacy policy.

 

Bewerkt: augustus 2015